Kamsteeg: Over ons

Kamsteeg bouw is een full service bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door een hecht team van vaklieden die elke klus nauwgezet klaren.  Niet voor niets zijn we vaste installatie- en bouwpartner van enkele landelijke bouwbedrijven. We realiseren grote en kleine bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer dan 15 jaar ervaring

Kamsteeg bouw is gestart in 2008, en sindsdien hebben we al honderden klanten blij gemaakt. 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs. Dat is waar het om gaat. Door een effectieve aanpak van bouwprojecten staan wij garant voor een goede prijs.

Het juiste adres voor kwaliteit en zekerheid. Alle mensen, processen en producten voldoen aan de geldende eisen. Kamsteeg levert als aannemersbedrijf specialisten voor elke klus.

Wij bieden al het goede van een familiebedrijf. Toegewijd en vakkundig personeel. Een goed resultaat begint toch met ervaren vaklui die weten waar ze mee bezig zijn. Bouwen is ons vak.

Duidelijke communicatielijnen en rechtstreeks contact. Afspraak is afspraak. Daarom hebben wij tevreden klanten en met velen van hen een langdurige relatie.

Kies nu voor Kamsteeg

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.