Onze diensten

Focust op de bouw en realisatie van aanbouwen, dakopbouwen en badkamers. Uitgangspunt is altijd een strak geregelde klus met heldere communicatielijnen. Zo heeft u minimale hinder en weet u waar u aan toe bent.

Uw keuken verbouwen

Nieuwe keuken gekocht? Kamsteeg bouw kan alle bijkomende werkzaamheden voor u uitvoeren zodat uw nieuwe keuken een succes wordt.

Renovatie

Heeft u een oude woning welke toe is aan een renovatie? Kamsteegbouw kan allerlei renovatiewerkzaamheden uitvoeren, ook in bewoonde situaties.

Totaal verbouwing

Heeft u een nieuw appartement of woning en wilt u deze volledig naar uw wens verbouwen? Kamsteeg bouw heeft alle disciplines in huis die hierbij komen kijken.

Dakopbouw

Voor op maat gemaakte dakkapellen, nokverhogingen of nokverlengingen. Zowel collectief als particulier. Kamsteeg levert dakopbouw specialisten voor elke klus.

Nieuwe badkamer

Kamsteeg is de nummer 1 in installatie van sanitair. Voor vakkundige montage van complete badkamers. Wij zijn graag behulpzaam bij het monteren van uw badkamer.

Aanbouw

Een aanbouw aan uw huis realiseren of benieuwd naar de kosten? Extra leefruimte met een prefab aanbouw voor uw woonkamer, keuken, garage, badkamer of slaapkamer.

Meer weten?

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.  

Nelleke helpt u graag verder.

Vragen? Bel gerust!

Wij staan u graag te woord! U kunt ons gerust bellen, of uw vraag stellen via ons contactformulier. 

Of kom gewoon eens langs! De koffie staat klaar.

Bel ons om vrijblijvend van gedachten te wisselen over uw woonwensen. Hoe wij precies werken? Jij neemt contact met ons op en wij bespreken telefonisch wat er moet gebeuren. Vervolgens plannen we een afspraak in. Zo krijgen we inzicht in de situatie. We horen graag wat jouw wensen en ideeën zijn. En we denken met je mee. Wij weten wat er allemaal mogelijk is en het is aan jou om te bepalen wat en hoe je het wilt hebben. Op basis van deze afspraak stellen wij binnen twee weken een offerte op. Deze krijg je niet zomaar toegestuurd, maar spreken we graag telefonisch met je door. Zodat jij precies weet waar je voor betaalt!
We denken als aannemersbedrijf graag met u mee tijdens uw verbouwing.