Nieuwe badkamer

Met de montage en installatie van een nieuwe badkamer wil niemand nat gaan. Dus is er maar één oplossing: zoek een partij met ervaring en kunde. Kamsteeg bouw is dé specialist als het gaat om de complete montage van badkamers. Niet voor niets zijn wij de vaste partner van de Mandemakers Groep. Wellicht heeft u uw droomhuis gevonden maar heeft u behoefte aan een modernere badkamer. Kamsteeg is als full service bouwbedrijf uw ideale partner voor een nieuwe badkamer. Wij zijn graag behulpzaam bij de badkamer verbouwing van A tot Z.

Laat ons de nieuwe badkamer plaatsen

We helpen u graag met de installatie en montage van uw nieuwe badkamer. In de meeste gevallen duurt het traject van aanvang bouw tot oplevering 2 tot 3 weken. De vaklieden van Kamsteeg werken regelmatig samen en mede door de inzet van een projectmanager werkt het team als een geoliede machine. De projectmanager is uw aanspreek partner en zorgt voor duidelijke communicatie tijdens de gehele installatie van uw badkamer. Wij regelen de montage van uw badkamer van A tot Z.

Kamsteeg bouw beschikt over een speciaal stofzuigsysteem waarmee om stof in uw huis zo veel als mogelijk te beperken. Verder kunnen we ervoor zorgen dat er – indien gewenst – een tijdelijke douche aanwezig is. Zo ervaart u minimale hinder tijdens de bouw van uw badkamer. U kunt online een offerte aanvragen.

Bekijk onze projecten

Download de badkamer brochure
Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter om de brochure te kunnen downloaden. Na het voltooien van het invulformulier opent de brochure automatisch.
Uw naam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mailadres*

Kies nu voor Kamsteeg

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.  

Wat we ook doen