Dakopbouw

Met een dakkapel creëert u extra ruimte en licht in uw huis, dus een donkere rommelzolder verandert binnen een dag weer in een ruime slaapkamer of werkkamer. In veel gevallen is daar zelfs geen vergunning voor nodig. Er zijn veel verschillende soorten dakkapellen en dakopbouwen, elk met een eigen karakter en prijs. Laat u daarom vooraf goed adviseren, Kamsteeg kan u als full service bouwbedrijf met veel ervaring in dakopbouw hier graag bij adviseren. Kamsteeg zorgt ervoor dat u er zo min mogelijk last van heeft, en dat het zo snel mogelijk geplaatst word. Lees hieronder hoe wij dat precies aanpakken.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Een dakopbouw wordt zo veel mogelijk prefab voorbereidt in de werkplaats, dat scheelt u een hoop rommel en overlast. Deze basis wordt op zijn plek gehesen waarna het geheel op maat wordt afgetimmerd.

Wat veel in de kosten scheelt is een collectieve aanpak, door met elkaar tegelijkertijd een dakkapel te laten plaatsen ontstaat er eenheid in het zicht en worden de kosten gedrukt. Kwaliteit tegen een scherpe prijs! Bij een dakkapel is meestal geen vergunning nodig, dit bespaart natuurlijk ook enorm veel tijd. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op en vertel ons hoe wij u behulpzaam kunnen zijn. Wij staan voor u klaar. Neem een kijkje tussen onze projecten om te bekijken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Bekijk onze projecten

Download de dakkapellen brochure
Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter om de brochure te kunnen downloaden. Na het voltooien van het invulformulier opent de brochure automatisch.
Uw naam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mailadres*

Kies nu voor Kamsteeg

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.  

Wat we ook doen