Totaal verbouwing

Heeft u een nieuw appartement of woning en wilt u deze volledig naar uw wens verbouwen? Kamsteeg bouw heeft alle disciplines in huis die hierbij komen kijken, zo heeft u bijvoorbeeld 1 aanspreekpunt voor de gehele verbouwingswerkzaamheden. Wij zorgen voor een efficiënte verbouwing met een minimale overlast en een maximaal resultaat en kwaliteit. Ervaar ook het voordeel van de gehele verbouwing bij 1 partij. Wanneer we aan de slag gaan koppelen we een projectmanager aan de klus. Dit is uw vaste aanspreekpunt gedurende de hele verbouwing. Onze werkwijze zorgt voor duidelijkheid en goede communicatie gedurende het proces. Een verbouwing is een hele investering, maar het levert extra woonruimte op en een stijging in waarde. Kamsteeg regelt uw complete verbouwing van A tot Z, daarom kunt u rekenen op advies en begeleiding tijdens de gehele verbouwing.

Ontzorgen

Wij beseffen dat een goede organisatie, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht net zo belangrijk zijn als ons vakmanschap. Je vindt ons in de regio Rotterdam. Dus of je nu in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Barendrecht, Bergschenhoek of Berkel en Rodenrijs woont, wij zijn de juiste partner voor een complete verbouwing.

U wilt geen stress. U wilt duidelijkheid en kwaliteit voor een goede prijs. Om deze reden werken wij met een projectmanager die alle vaklieden op de vloer aanstuurt. Deze projectmanager heeft bouwkundige kennis, houdt de planning in het oog en adviseert. Hij is het aanspreekpunt, de spil tussen u en de vakmensen die het werk uitvoeren. Op deze manier garanderen wij de combinatie van kwalitatief goed werk en een duidelijke communicatie. Zo helpen wij u van A tot Z tijdens de verbouwing.

Bekijk onze projecten

Download de totaalverbouwing brochure
Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter om de brochure te kunnen downloaden. Na het voltooien van het invulformulier opent de brochure automatisch.
Uw naam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mailadres*

Kies nu voor Kamsteeg

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.  

Wat we ook doen