Kantoor verbouwing

Kamsteeg aanneming en onderhoud is een betrouwbare partner voor uw kantoorverbouwing en projectinrichting. Wij helpen graag ondernemers, pandeigenaren en ver(huurders) met het up tot date maken van kantoorpanden. Ook kunnen we architecten ondersteunen bij de advisering van opdrachtgevers en het toetsen op uitvoerbaarheid van de plannen. Een kantoorruimte van deze tijd is meer dan een alleen een bureau en computer. Het moet een fijne werkplek zijn met een goed klimaat, goede verlichting, duurzaam en passend bij het werk wat uitgevoerd wordt. Daarnaast is het van belang om klanten een juiste beleving te geven. De uitstraling van het kantoor is hierbij een steeds belangrijker onderdeel.We voeren zowel de ruwbouwwerkzaamheden als de afbouw werkzaamheden uit. Hierdoor sluiten de bouwkundige constructieve wijzigingen naadloos aan op het ontwerp en de uiteindelijke afbouw. Samen met onze partners kunnen we tevens de volledige inrichting, meubilair en stoffering verzorgen. Met dit totaalpakket willen we onze opdrachtgevers zo veel als mogelijk ontzorgen.

Ontzorging en advies

We snappen dat een verbouwing ingrijpend is en impact heeft op u als ondernemer, huurder of pandeigenaar. Naast het feit dat we alle disciplines voor u kunnen verzorgen is onze organisatie dusdanig ingericht om uw verbouwing tot een succes te maken. Ons uitgangpunt is een strak geregelde klus met een duidelijke planning en aanspreekpunt voor de werkzaamheden. We hebben een klantportal zodat u alle documenten bij de hand heeft. We adviseren u en denken in oplossingen, ook als het pand bijvoorbeeld (deels) nog gebruikt wordt voor uw onderneming. Ons doel is een gestroomlijnde verbouwing zodat u kunt blijven ondernemen.

 

Energielabel C

Per 1 januari 2023 is voor ieder kantoorpand en bedrijfsgebouw groter dan 100m2 het energielabel C verplicht. Dient u de juiste energietransitie nog te maken om dit label te behalen? Wilt u uw pand weer aantrekkelijk maken voor de duurzame verhuur? Wij adviseren u graag over de te nemen maatregelen en voeren deze werkzaamheden ook uit. Denk hierbij aan isolerende maatregelen, led-verlichting, zonnepanelen en warmtepompinstallaties. Naast het feit dat de maatregelen goed zijn voor het milieu, kunt u tevens flink besparen op energiekosten en is een duurzaam pand een visitekaartje voor uw opdrachtgever of huurders.

Bekijk onze projecten

Kies nu voor Kamsteeg

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.  

Wat we ook doen