Renovatie

Heeft u een oude woning welke toe is aan een renovatie? Kamsteegbouw kan allerlei renovatiewerkzaamheden uitvoeren, ook in bewoonde situaties. Van het vervangen van een kozijn, opknappen van een dakkapel tot het vervangen van een geheel dak, wij beheersen het allemaal. Resultaat, kwaliteit en het beperken van de overlast staat hierbij centraal. Kamsteeg bouw regelt uw complete renovatie van A tot Z. Als full service bouwbedrijf adviseren en ondersteunen wij u ook graag bij vergunningen. Van dak renovatie, keuken renovatie tot badkamer renovatie – Kamsteeg bouw staat voor u klaar.

Uw pand weer als nieuw

Bij renovatiewerkzaamheden komt veel ervaring kijken. Kies daarom voor de vakmannen van Kamsteeg bouw. Cruciaal is dat het allemaal op elkaar is afgestemd en dat er op oog is voor detail. Kamsteeg levert specialisten voor elke klus. Omdat elke renovatie maatwerk is, is iedere klus anders. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, en vertel ons wat uw wensen zijn. U wordt bij Kamsteeg gedurende het hele traject geholpen; wij werken met een duidelijke planning en leveren snel. Op deze manier zit u zo kort mogelijk in de rommel.

Bij Kamsteeg bouw kunt u rekenen op:

✓ Uitstekende kwaliteit en garanties
✓ Persoonlijke aandacht
✓ Afstemming op uw wensen en planning
✓ Minimum aan overlast en rommel

Bekijk onze projecten

Kies nu voor Kamsteeg

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.  

Wat we ook doen