Aanbouw

Een aanbouw realiseren aan huis? Dat kan met Kamsteeg Aanneming en Onderhoudbouw! Meer leefruimte, meer vierkante meters en een directe waardevermeerdering van uw woning. Door het gebruik van prefab (kant en klare) delen kunnen we snel en efficiënt uw aanbouw realiseren. Met een minimum aan overlast en rommel en een maximum aan resultaat en kwaliteit. Dit kan voor elke ruimte, denk hiervoor aan een aanbouw voor uw slaapkamer, badkamer, woonkamer, keuken of garage.

Ervaar ook het woongenot van een hoogwaardige aanbouw. Zo kunnen wij voor u bijvoorbeeld meer licht in uw woonkamer creëren of extra ruimte in uw keuken, zodat u genoeg ruimte heeft voor uw kookeiland. Meer leefruimte is enorm fijn, en op deze manier hoeft u niet te verhuizen. Extra ruimte levert vele voordelen op. Uw huis stijgt namelijk ook in waarde bij een eventuele verkoop. Wij zijn als full service bouwbedrijf graag behulpzaam bij uw project.

Uw aanbouw aan huis!

Het bouwen van een aan- of uitbouw is een dynamisch proces.  Bouwkundig tekenwerk, fundering, houtskeletbouw, metselwerk, elektra; het komt er allemaal bij kijken. Cruciaal is dat het allemaal op elkaar is afgestemd en dat er op oog is voor detail. Bij een full service bouwbedrijf heb je één aanspreekpartner voor al uw vragen. Wat kost een aanbouw nou precies? Neem vrijblijvend contact op en vertel ons wat je wensen zijn. Binnen 14 dagen ontvangt u een offerte. Deze gaan we telefonisch met je door, zodat we al u vragen over kosten kunnen beantwoorden en inzicht kunnen geven.

Bij Kamsteeg bouw kunt u rekenen op:

Vergunningscheck
✓ Uitstekende kwaliteit en garanties
✓ Binnen 10 dagen geplaatst
✓ Minimum aan overlast en rommel

Bekijk onze projecten

Download de aanbouw brochure
Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter om de brochure te kunnen downloaden. Na het voltooien van het invulformulier opent de brochure automatisch.
Uw naam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mailadres*

Kies nu voor Kamsteeg

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.  

Wat we ook doen