Uw keuken verbouwen

Nieuwe keuken gekocht? Kamsteeg bouw kan alle bijkomende werkzaamheden voor u uitvoeren zodat uw nieuwe keuken een succes wordt. Denk hierbij aan een verlaagd plafond spots, het verleggen van de nodige leidingen ten behoeve van de nieuwe keuken, verplaatsen of realiseren van afzuigkanalen en het stucen en schilderen van de ruimte. Wij kunnen bijvoorbeeld ook voerverwarming plaatsen. Met de inzet van gecertificeerde, professionele vakmensen zorgen wij voor een kwalitatieve én snelle oplevering. Maak van uw keuken de ideale woonkeuken. Alles wat je kunt bedenken qua verbouwingen, kunnen wij leveren.

Uw droomkeuken werkelijkheid!

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komen vaak meer voorbereidende werkzaamheden aan bod dan verwacht. Kamsteeg bouw komt dan ook graag bij u langs om u hierin te adviseren. Bij Kamsteeg kun je gedurende het hele traject ondersteuning en advies verwachten. Onze communicatie gaat per klus via één contactpersoon en dit zorgt voor duidelijkheid. Door onze duidelijke planning kunnen wij snel leveren, zodat jij niet lang in de rommel hoeft ze zitten. Wij hebben dan ook alle disciplines in huis om uw keuken tot een droomkeuken te maken. Jij bent op zoek naar kwaliteit en duidelijkheid voor een goede prijs? Vraag dan online een offerte aan of neem contact met ons op, wij kijken graag even met u mee.

Bij Kamsteeg bouw kunt u rekenen op:

✓ Maatwerk
✓ Uitstekende kwaliteit en garanties
✓ Afgestemd op uw wensen en planning
✓ Minimum aan overlast en rommel

Bekijk onze projecten

Kies nu voor Kamsteeg

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen. De grote verschillen zitten vooral op een ander vlak; communicatie, organisatie en de persoonlijke aandacht voor u als klant. We zijn een partij die de zaken goed op orde heeft. Daarom bent u verzekerd van een goed geregelde aanbouw.  

Wat we ook doen